Σουηδίας 11 & Κων. Καραμανλή
Αργοστόλι Κεφαλονιάς
Τ.Κ. 28100

s

Σχετικά Με Εμάς

Η Εταιρεία Caffe Emporiki δραστηριοποιείται στην χονδρική και λιανική πώληση προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή Κεφαλονιάς και Ιθάκης προσφέροντας υψηλή ποιότητα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Με αποκλειστική συνεργασία Jacobs Douwe Egberts, αλλά και πολύ γνωστών εταιρειών κερδίζει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των συνεργατών της χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες και προμηθευτές. Δίνοντας έμφαση στο after sale service βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες προσφέροντας συνεχής επιμόρφωση και παρέχοντας όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες με εξειδικευμένο προσωπικό.

Τι μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό

Η Caffe Emporiki πρωτοστατεί στο χώρο της εστίασης, προσφέροντας στους συνεργάτες της το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με βασικό γνώμονα τον τελικό καταναλωτή εστιάζουμε στις καλύτερες πρώτες ύλες με σκοπό το τελικό προϊόν να είναι αντάξιο των προσδοκιών των συνεργατών μας.

Προτεραιότητα μας η άριστη συνεργασία με τους συνεργάτες μας των χώρων εστίασης, μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων After Sale παροχών.

Αξιόπιστο service, προϊόντα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, καθώς και συνεχής επιμόρφωση μέσα από μια σειρά πιστοποιημένων σεμιναρίων είναι μερικά από τα προσόντα που κάνουν την Caffe Emporiki την εταιρεία που με την συνεχή ανάπτυξη της στέκεται δίπλα στους συνεργάτες της.